Thursday, May 20, 2010

"Frascati & Côtes du Rhône"


20x25cm (cca. 8"x10" inches). Oil on canvas board.
Price: $ 120.00 USD

2 comments:

  1. Ahoj Peter, jsem moc ráda že jsem objevila tvůj web. Je příjemné zjistit, že "soused" (jsem z čech), také obdivuje Daily Painting. U nás neznám nikoho. Tvoje malby jsou skvělý. Zvlášť tyto flaše jsou naprosto luxusní. Já denní malbu nedělám. Za prvé jsem v malbě začátečník (blbnu na starý kolena) a za druhé na to zatím není čas. Ale jednou, jestli se naučím trochu zacházet s tímto oborem, bych se do toho určitě chtěla pustit.
    Držím ti palce a přeju, ať prorazíš do světa, podle mně máš k tomu velké předpoklady.
    Zdraví Jana

    ReplyDelete
  2. Ahoj a vďaka za milé a povzbudzujúce slová. Som rád, že sa ti moje obrázky páčia. Musím ti dať za pravdu, že v Čechách a na Slovensku sa Daily Paintingu takmer nikto nevenuje. U vás v Českej republike poznám len dvoch maliarov, ktorí maľujú Daily painting. U nás na Slovensku je situácia ešte horšia a ja som v podstate jediný slovák, ktorý maľuje Daily Painting. Pritom v U.S.A. je Daily Painting ohromne módnou záležitosťou a v súčasnej dobe zažíva veľký boom. Preto som aj tento blog vytvoril v angličtine, pretože tu ľudia zatiaľ ešte nevedia oceniť a ani pochopiť tento druh umenia. V súčasnej dobe nemám voľného času nazvyš, ale niekedy v budúcnosti by som chcel vytvoriť aj jeden blog v slovenčine, kde by som chcel písať nejaké články o Daily Paintingu a publikovať aj nejaké lekcie alebo návody ako postupovať pri príprave a maľovaní. Možno sa to ľuďom bude páčiť a nechajú sa inšpirovať a začnú tiež tvoriť Daily Painting a rozširovať toto hnutie aj u nás. Myslím, že tu dosť chýba osveta. Informácií o Daily Paintingu je síce na internete dostatok, no mnohých zrejme odradí fakt, že tieto informácie sú dostupné len v angličtine.
    Ešte raz ďakujem za komentár a keď sa raz rozhodneš vyskúšať denné maľbičky, tak ti tiež držím palce a prajem hodne úspechu v ich maľovaní.
    S pozdravom Peter.

    ReplyDelete